Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új részletek az Australian Pink Floyd koncertről

2011.01.24. 17:26 :: Zanphagras

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a világ legnagyobb szabású tribute-zenekara, az Australian Pink Floyd 2011-es turnéja során Magyarországra is ellátogat. Most pedig új hírek röppentek fel, amelyek megdobogtathatják az igazi rajongók szívét.

Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 showról a zenekar elmondta: egy teljesen új, eddig soha nem látott műsor, éppen ezért igyekeznek minél több alkalommal előadni. Új színpadkép, új koncepció, új látványtervek, lézerek és egyéb elemek szerepelnek a finomságok palettáján.

Emellett megemlítendő a fantasztikus kvadrofonikus hangzásvilág, a négy irányból egyszerre érkező, külön-külön hangokra épülő bonyolult technika, amit még maga a nagy előd, a Pink Floyd fejlesztett ki.

A zenekar azt is elárulta, hogy a nagy klasszikusok, mint a Wish You Were Here vagy a Shine on You Crazy Diamond mellett kevésbé ismert számokat is el fognak játszani: nem elégszenek meg a Pink Floyd egyetlen arcával, be akarják mutatni az egész életművet - ami igazán kecsegtető, jó hír.

A magyar közönség híresen jó bulit tud csinálni - erre reflektálva a zenekar a b-oldal.hu blognak azt is elmondta, hogy kifejezetten várják már a budapesti fellépést és azt, hogy ide is elhozhassák az új showt.

Ehhez nem kell sok mindent hozzáfűzni - el kell menni. They wish we were there.

Fontos még megemlíteni, hogy egy fergeteges akció keretein belül belépőjegyek nyerhetők is, részletek a www.galaktikabolt.hu és a www.booker.hu weboldalakon.

Szólj hozzá!

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr402610269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása