Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nyolcadik utas visszaül

2011.01.29. 07:30 :: Zanphagras

A legutóbbi hír alapján, amiről mi is beszámoltunk, azt lehetett feltételezni, hogy Ridley Scott legújabb filmje, az Alien-előtörténetnek indult, aztán Prometheusszá fajult projekt kihagyja a savas vérű, gyilkos bestiákat. Nos, annak már tíz napja, és tíz nap alatt nagyon fordult a világ, és a legújabb értesülések szerint az idegenek... mégis aktív szerepet játszanak majd a Prometheusban.

Bizony, az eredeti Alien filmekben feltűnő idegenek a legújabb hírek alapján mégis megjelennek majd Ridley Scott készülő alkotásában. Méghozzá, nagyon, nagyon nagy idegenek.

Sky Movies egy exkluzív forrásra hivatkozik az információ kapcsán. Ezt írják:

„Dacára annak a sajtóközleménynek, ami látszólag arra utalt, hogy nem lesznek alienek a filmben, a híres H.R. Giger-stílusú idegenek igenis megjelennek benne. Nagy példányok, tulajdonképpen. ”

Scott azt állította, hogy „a rajongók felfedezhetik majd az idegenek DNS-ét a filmben.”. Nos, szó szerint is érthette akár, ugyanis a forrás arról számolt be, hogy a film egy részét Marokkóban forgatják. Úgy tudja, egy régészeti ásatáson találnak idegen DNS-t, ami koordinátákat is szolgáltat egy idegen világhoz. Arról is beszélt, hogy nem feltétlenül a Földön folytatják majd azt az ásatást, ugyanis Marokkót idegen bolygók tájainak filmezéséhez is felhasználhatják.

A forrás azt is elárulta, hogy ismerős helyszínt is látni fogunk: ugyanis Pinewoodban megépítették a rejtélyes lény termét, amit a Nyolcadik utas: a Halálban is láthattunk (és a nyitóképen is, fent). Azaz a Prometheus ugyanabban a világban fog játszódni, mint az Alien-filmek - és pontosan erre a hírre vágytunk.

A forrás beszámolt még egy hatalmas fejről is, ami szerinte egy űrhajót fog irányítani (és ilyen téren biomechanikai tervezésű is lehet). Emellett hivatalosan bejelentették, hogy Michael Fassbender (X-Men: First Class) is csatlakozik a projekthez, talán android szerepben...

Hogy ezekből a meglepő, de csodás hírekből mennyi igaz, még nyilván nem lehet tudni. De már a fele is elég lenne. A végső igazság úgyis csak 2012. június 8-án derül majd ki...

blastr.com

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr992621463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_iMaginer_ 2011.01.29. 15:18:15

NEM nyáladzanak savat! (egyre több helyen olvasok ilyeneket, hogy savat köpő meg savat nyáladzó)

Zanphagras 2011.01.29. 23:16:38

Helyesbítés: valóban nem nyáladzanak savat, a vérük (azaz a vér szerepét ellátó folyadék) savas. Javítottam, köszönjük a helyreigazítást!

v'li 2011.01.30. 00:35:24

De a 4. részben a nyáluk is savas, mert a klónozásnál valami megváltozik bennük. (Én legalábbis így emlékszem, ha tévedek akkor sorry.) Emiatt mondják sokan, hogy savköpő, stb.
süti beállítások módosítása