Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Valódi X-akták – Angol UFO-kutató Budapesten

2011.02.02. 11:00 :: Zanphagras

Március 7-én és 8-án Budapesten tart előadást Nick Pope író, UFO-szakértő, a brit védelmi minisztérium korábbi tisztviselője.

Nick Pope karrierje során számos különböző pozícióban dolgozott, de legismertebb az 1991 és 1994 között végzett munkája, amikor az Azonosítatlan Repülő Tárgyakat is vizsgáló részlegen a beérkező jelentéseket vizsgálta.

Előadásában elsősorban az érdekes és felderítetlen esetekkel foglalkozik, főleg azon eseményekkel, melyeknek szemtanúi a hadsereg kötelékébe tartozó pilóták voltak. Pope azért tartja igazán fontosnak az idegen civilizációk kutatását, mert meggyőződése, hogy már a kutakodás is egyfajta tükröt tart elénk és végsősoron Önmagunkat ismerhetjük meg sokkal jobban és mélyebben.

Március 7-én személyesen találkozhat a brit kutatóval az ELTE Gólyavárában. A 19.00 órakor  kezdődő előadásról további információkat a https://pope.esoguru.com/ oldalon talál.

Másnap igazi interaktív élményben lehet része az UFO-rejtélyek iránt fogékonyaknak. Az EsoGuru.com internetes előadását követően élőben tehetnek fel kérdéseket a földönkívüli civilizációkról, az idegenek inváziójáról és egyéb témákról. További információért keresse fel az http://hu.esoguru.com/ oldalt!

2 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr972632978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.02.02. 14:23:37

ezoterikus link. Jujj.

solymosgyu 2011.02.02. 14:24:41

ezoterikus link jujj.
süti beállítások módosítása