Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Miért mindig Amerikát támadják meg az idegenek?

2011.03.20. 07:00 :: Zanphagras

Ez eléggé érthető. Azért, mert például a brit ifjakkal ha megfeszülnek sem bírnának el... A Haláli Hullák Hajnala után itt az új angol paródia: az Attack  the Block egy dél-londoni bandáról szól, akik az idegenek inváziójával szembesülve nem a klasszikus reakciókat produkálják (azaz semmi Oh my God és What is this, brühühü), hanem úgy döntenek, legyilkolják a támadókat. Menő módon.

Emellett kimondottan pikáns információ, hogy a srácok akcentusára tekintettel a forgalmazók az Egyesült Államokban vagy feliratozni fogják, vagy újraszinkronizálják majd a filmet. Ugyanis félő, hogy a szintén angol anyanyelvű amerikai közönség nem feltétlenül értené az elhangzottakat... ez pedig a trailert megnézve teljességgel érthető is.

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr972754581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2011.03.20. 20:22:55

A picsák először mindig röhögnek, aztán jön a sikongatás.

freemind93 2011.03.21. 00:20:09

az imdb szerint "Attack the Block" es nem "Attack on the Block".
süti beállítások módosítása