Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

UFO-inváziót indít a KFT decemberben

2011.05.30. 14:21 :: Zanphagras

Három évtizedes fennállásának legnagyobb dobására készül a KFT. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András egy eddig még soha nem látott, megismételhetetlen, igazi „káeftés” hangulatú, abszurd humorral bőven fűszerezett, űrkorszakot idéző Ufóshow-val ünnepli a zenekar harmincadik születésnapját. A december 28-i jubileumi koncerten felcsendül a KFT összes nagy slágere, az Afrikától a Balatoni nyárig, de áthangszerelt meglepetés-dalokkal is készül az eredeti felállásban színpadra lépő együttes.

 

 

Legnagyobb, leglátványosabb, egyszeri és megismételhetetlen: gigantikus, meglepetésekben bővelkedő jubileumi koncertre készül az idén harmincadik születésnapját ünneplő KFT. A best of jellegű Ufóshow-n eredeti felállásban lép színpadra az abszurd humoráról ismert együttes, amelynek slágereihez szinte minden korosztálynak fűződnek saját élményei. Kinek egy fülledt nyári éjszaka, kinek egy feledhetetlen karaoke-party jut eszébe az Afrika, a Balatoni nyár vagy az Elizabet című dalokról. A Metallicával, a Mötley Crüe-vel és a Pet Shop Boys-szal egyidős zenekar ma már megkerülhetetlen legenda hazánkban.

A nosztalgiaélményen túl újdonságokkal is szolgál a szövegközpontú dalairól is ismert együttes, hiszen áthangszerelt dalokkal, új zenei anyaggal és eddig nem látott színpadi megoldásokkal is készülnek a fiúk a nem mindennapi Ufóshow-ra. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András tehát már gőzerővel készül a december 28-i Papp László Budapest Sportaréna-beli összegző nagykoncertre, ám tovább egyelőre nem terveznek.

redlemon.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr812943298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása