Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Napi kedvcsináló + trailer: Lopott idő (In Time)

2011.08.04. 14:35 :: kicsimate_galaktika

Éppen, hogy összeállítottuk a leginkább várt sci-fik listáját, máris itt egy új eresztés, ami teljesen elkerülte figyelmünket. Aggodalomra azonban semmi ok, a hibát azonnal korrigáljuk. Just in time.

A jövőbeli világban az idő az új valuta: a szegények a hátralévő idejüket áldozzák be hétköznapi szükségleteik beszerzésére, míg a gazdagok halhatatlanságra tesznek szert, és évszázadokig élhetnek. Az idő pénz, és aki nem tudja megfizetni, annak a nap végén megáll a szíve. Will Salas (Justin Timberlake) a szerencsétlen tömegek élet-halál harcát vívja nap mint nap, míg egyszer csak váratlan örökség nem szakad a nyakába...

Ez eddig nagyon jól hangzik, és reményeinket (miszerint a kiváló alapötlet nem fordul át blődségbe) tovább táplálja a rendező személye is. Andrew Niccol forgatókönyvíróként a Truman Show-t, míg rendezőként a sokáig alulértékelt, majd az elmúlt években felkapott Gattaca-t jegyzi. További szereplők: Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Alex Pettyfer, Cillian Murphy). 

Premier: október 27.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr223125224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nathaniel Arthur Parrott 2011.08.05. 08:26:07

Justin time? Borzalmas szójáték.
Kicsikét megrettent Justin Timberlake jelenléte, mintha vele próbálnák eladni a filmet, azoknak a lánykáknak, akik még emlékeznek rá.

kicsimate_galaktika 2011.08.05. 09:27:38

@Nathaniel Arthur Parrott: uhhh:)

Timberlake amúgy nem annyira vészes, az Alpha Dog-ban pl egész jó volt. De nyilván nem miatta várjuk a filmet:)
süti beállítások módosítása