Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Gollam, hozd a gyűrűket

2011.08.07. 06:00 :: Zanphagras

Mindenki azt szeretné, hogy az esküvője, a Nagy Nap ne csak simán emlékezetes legyen, hanem a lehető legeslegszuperebb nap az életében. Emberek ezért hihetetlen pénzeket és energiát képesek áldozni. Különösen az Egyesült Államokban dívik ez a szokás, ahol már nem elég a vagyonokért bérelt veterán luxusautó vagy a helikopteres érkezés, hanem egyre extrémebb dolgokkal kell felülmúlni az eddig látott szuperlagzikat. Így történhetett, hogy egy nagy A Gyűrűk Ura-rajongó vőlegény szokatlan gyűrűhordozót bérelt az esküvőjére...

... vendégei totális döbbenetére és undorára. Ugyanis a bérgollam nem csak a gyűrűket hozta, hanem bizony bizarr show-elemeket is, például az összegyűltek közé röpítette a kapott halat. A menyasszony barátnői és koszorúslányai egyértelműen elborzadva ülték végig az eddig a pontig belsőséges és kedves, innentől... nos, bizarr szertartást.

Mit lehet mindehhez hozzátenni? Nem sok mindent, legfeljebb egy jótanáccsal szolgálnánk azoknak, akik szeretnének valami hasonló műsort az esküvőjükre: hagyják ezt a tolkieni világot, béreljenek inkább Darth Vader jelmezt az anyakönyvvezetőnek és öltöztessék a lelkészt az Uralkodó lebernyegeibe. Garantált siker.

blastr.com

Szólj hozzá!

Címkék: film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr893130478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása