Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képe: Hol van Wall-E?

2011.08.22. 15:35 :: kicsimate_galaktika

Biztosan sokan emlékszünk a '90-es évek egyik képeskönyvére, amiből rajzfilmsorozat is készült. Nekem csak a mozgóképi variánshoz volt szerencsém, de bőven elég volt az is - a fél percen keresztül kimerevített képernyőnek a legunalmasabb gyerekkori élményeimet köszönhetem. Persze azért én is mindig keresgéltem Wally-t...

Martin Handford brit illusztrátor nevéhez köthető a Hol van Wally? című franchise. Az interaktív mese lényege nagyjából az volt, hogy a cselekmény közben egy adott jelenetnél kimerevedett a kép, hogy a gyerekek felfedezhessék a piros-fehér csíkos ruhában rejtőzködő Wally-t. Ezúttal a sci-fi rajongók tapadhatnak a képernyőre, és kereshetik a kis szemétgyűjtő Pixar-robotot.

De érdemes jobban szemügyre venni a díszes kompániát, mert az egész sci-fi univerzum feltárul előttünk, az oldschool trash-klasszikusoktól a közelmúlt blockbuster sikerekig. Jó keresgélést mindenkinek!

Nagyobb képért mentsd le ezt:

blastr

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr793171257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása