Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az UFO-k már a hűtőben vannak

2011.11.19. 12:00 :: kicsimate_galaktika

Miután a spájz túl melegnek bizonyult a cudarabb körülményekhez szokott földönkívülinek, beköltözött a frigóba. Na nem önszántából, egyszerűen csak rossz helyen volt rosszkor. Oroszországból, szeretettel.

 

Marta Yegorovnam 2 évvel ezelőtt fedezte fel, hogy a házához közeli földeken lezuhant egy repülő csészealj. A roncsok között találta meg a képen látható élőlényt/tárgyat/zöldséget a nő, és az ínségesebb időkre gondolva rögtön a hűtőszekrény fele vette az irányt. Az intrúder mintegy 60 cm hosszú, testéhez képest nagy feje van, viszont csökevényes keze.

Michael Cohen, híres paranormális szakértő így vélekedik: "Többé-kevésbé biztos, hogy egy gondosan kidolgozott átverésről van szó, bár nem lehet kizárni annak a lehetőségét, hogy valóban egy idegen lényről beszélünk. Ugyanis Oroszország az UFO tevékenységek melegágya." Ti hogyan vélekedtek?

blastr

2 komment

Címkék: igaz tortenet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr433391664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása