Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Beharangozó: John Carter (és egyben búcsúposzt)

2011.12.03. 06:00 :: kicsimate_galaktika

Éppen, hogy elkezdődött a tél, mi már a végét várjuk: március 9-én mutatják be ugyanis a John Cartert. A latyak eltűnésével és a tavasz első napsugaraival szemünk a Mars kietlen, poros tájait kémleli... de ne rohanjunk előre, nézzük mit is tudunk eddig.

  

Már több hónapja, hogy megjelent az első trailer, ami nagyon epikusra sikeredett. Akkor úgy vélekedtünk, hogy ez lesz az egyik legjobban várt film - és még mindig reménykedünk. A napokban új előzetes látott napvilágot, ami már többet mutat a készülődő filmből, de szerény véleményem szerint rossz irányba kezd elmozdulni a project. A Star Wars második részét megidéző gladiátorküzdelem és a CGI-dömping kicsit ront a fejünkben kialakult ideális film képéből. Íme a régi és az új trailer, tessék csak összehasonlítani: 

Na persze tudjuk, a trailer és a film két különböző műfaj, úgyhogy azért ezekből messzemenő következtetéseket ne vonjunk le (de akkor is). Edgar Rice Burroghs The Princess of Mars című művéből készülő film két főszereplője már az X-men Origins: Wolverine-ben összefutottak (Taylor Kitsch és Lynn Collins), de látatlanba megelőlegezzük, hogy annál jobban sikerül majd ez az alkotás. Andrew Stantont (aki a Pixar sikersztorijaiért volt a felelős) biztos kezű rendezőként ismerjük, az ő neve garancia lehet a minőségi szórakozásra, még akkor is, ha most élőszereplős felvételekkel foglalkozik. A Disney szerepvállalása a plusz adalék, úgy fest végre mernek nyitni a nagyközönség "16+"-os mezőnye felé. Végezetül pár kép, meg egy poszter:

Ezzel a poszttal búcsúzom én, kicsimate_galaktika. Remélem még sokáig működik az oldal, és kívánom, hogy minél többen látogassatok ide. 

6 komment

Címkék: film trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr933431397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.12.03. 12:33:46

Jó lesz a film. De ki fogja összefoglalni a készulő konyveket ha te nem leszel kicsimate?

kicsimate_galaktika 2011.12.03. 13:06:37

@solymosgyu: azt nem tudom, de remélhetőleg majd gondol erre valaki. én is várom a filmet, őszintén bízom benne, h nem lesz gagyi.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.12.03. 13:41:52

kár. az indokokat nyilván átgondoltátok, de azért elég sajnálom, sok érdekes posztot köszönhetünk kicsimate-nak. good bye!

Newzoli 2011.12.04. 08:16:26

Hello-helllo-helllo hova-hova???:(((na gyere csak vissza!!!!

steery 2011.12.14. 14:26:16

Egész jó lenne ez a film, ha a nagy cgi parádé közben veszik maguknak a fáradtságot az alkotók, hogy átmázolják a kék égboltot vörösesre. És ügyelnek rá, hogy mivel a Mars messzebb van a Naptól, mint a Föld, a Napkorong mérete kisebb és a fénye is gyengébb egy kicsit, ezért nappal nincs annyira világos...
süti beállítások módosítása