Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az öt legjobb fantasy-rajzoló a DevArton

2011.12.04. 06:00 :: Norewa

 

A változatosság gyönyörködtet alapon (meg hogy a fantasy-rajongóknak is kedvezzek), gondoltam, összeállítok egy listát ezekből a kiváló művészekből.

Anndr egy ukrán leányzó, művészeti iskolát végzett, érdemes körbenézni a galériájában.

Sedeptra-t a minap fedeztem fel, ő Oroszországban él, egészen pontosan Szentpéterváron (ígérem, lesznek mások is, nem csak oroszok és ukránok). Főleg digitális technikával dolgozik, kedvenc írója J.R.R. Tolkien, ez a rajzai többségén látszik is. Azonnal belopta magát a kicsi szívembe, remélem veled is így lesz, Kedves Olvasó!

Nadezhda Vasile azaz Serena Verde olasz, meglepő módon egy hölgy, a többiektől eltérően "csak" hobbiból rajzol, főleg hagyományos (papír-ceruza) technikával.

VyrL, azaz Vyrhelle francia képregényrajzoló, jelenleg futó projektje a Chronicles of Arcea (Arcea Krónikái).

Végre-valahára az első helyezett(dobpergés):

Orpheelin nem véletlenül került az első helyre. Szintén képregényrajzoló (Northern, Toxic), szintén francia. Szívdöglesztő pasasokat és gyönyörű nőket rajzol, a DevArton ő egy fogalom. Nem is beszélek róla többet, beszéljenek helyettem a képei.

1 komment

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr973431747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2011.12.14. 14:27:25

Nem rosszak. Kár, hogy nem sci-fit rajzolnak.
süti beállítások módosítása