Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Érkeznek a Watchmen előzményei

2012.02.03. 16:00 :: Petrus Becius

 

A képregények rajongói számára komolyabb hír következik, mint Superman és Batman halálhíre egyszerre. Tulajdonképpen az elmúlt 25 év legnagyobb híre következik a képregényvilágban: valóra vált Alan Moore legnagyobb rémálma, a Before Watchmen, amely folytatás ugyan, de a hősök előéletét mutatja be.

 

 

 

A Watchment 1986-ban készítette Alan Moore és Dave Gibbons, és azóta egyértelműen a legnagyobb kult képregények egyikévé vált. A DC 25 év után úgy érezte, hogy "relevánssá" kell tenni a Watchmen karaktereit, és elérkezett az idő ahhoz, hogy újabb történetek lássanak róluk napvilágot. Nem hiszem azonban (bármennyire is vagyok Moore rajongója), hogy félnünk kellene a képregény silány minőségétől, ugyanis a feladattal a DC krémje lett megbízva. Maga Dave Gibbons, a Watchmen társalkotója nagyszerűnek találta a kezdeményezést, és áldását adta a projektre.

Az alkotókról kiszivárogtatott infók mellett persze képeket is közzétett a DC, amelyet az SF blog nagy szeretettel tár a nagyközönség elé!

via Blastr

 

1 komment

Címkék: képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr534059149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása