Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Tétel: Fénykarddal minden érdekesebb.

2012.03.20. 13:59 :: Zanphagras

Probléma: egyes emberek szerint fénykarddal sem szórakoztató minden.

Tétel: De igen.

Bizonyítás: végy valami megsemmisítően nem szórakoztatót. Például a tollaslabda nézését. Rakj bele fénykardokat. Észleld, hogy így már nagyon szórakoztató.

Q.E.D.

Eddig ez a bizonyítás merően elméleti, matematikai jellegű volt. Itt az idő, ültessük át a gyakorlatba az által, hogy megtekintünk egy fénykarddal vívott tollaslabda-ütközetet.

Aki ezek után még állítja, hogy fénykarddal nem érdekesebb a világon bármi, az megérdemel egy vizitet valami csúnya sith nagyúrtól.

(Köszönjük a videó linkjét Dávidnak!)

3 komment · 1 trackback

Címkék: star wars zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr934328193

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jó reggelt, Földem ! 2012.03.22. 01:17:28

Otthon, édes otthon: a - többek között - bájos Tracy Caldwell Dyson szemléli napi tizenhat hajnala valamelyikén szülőbolygóját az ISS utóbb elhelyezett Cupola nevű kilátóelemében. Ez nem egy sci-fi film hangulati eleme: ez van.   Forrás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PonyvaMester · http://ponyvamester.hu 2012.03.22. 09:20:45

Elég egyszerű a poszt, de a tétel szerintem helytálló :)

Kusuma 2012.03.22. 09:32:33

A tollaslabda Magyarországon méltatlanul alulértékelt. Akinek a tollaslabda nézése megsemmisítően nem szórakoztató, az ne nézze, de ne is fikázza. Az egyik legösszetettebb sport (szerintem). Aki nem hiszi, próbálja ki.

Tollaslabdázóként az a véleményem, hogy toll a fületekbe.

Zanphagras 2012.03.22. 09:57:29

@Kusuma: Megérdemeljük...

Elnézést kérek Tőled is, és minden tollaslabdát kedvelő-űző olvasónktól! Szó sincs arról, hogy nem lenézném a tollaslabdát (főleg, mivel próbálkoztam vele, családilag, és a hatéves unokahúgom péppé vert... valóban összetett és bonyolult dolog, versenyszerűen meg aztán végképp). A cikk kedvéért kellett sarkítanom.
süti beállítások módosítása