Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap fantasztikus steampunk képei: Átvert a biológiatanár!

2012.03.22. 10:00 :: Zanphagras

Amikor az ősidőkben egy iskolapadban ülve először hallottam arról, hogy biológia, élet, hogy működnek az állatok, szív, érrendszer, tüdő-kopoltyú, stb., mindent elhittem. De a jelek szerint nem kellett volna: a biológiatanár elhallgatta előlem a leglényegesebb információt az állatokról, nevesen, hogy gőzzel és fogaskerekekkel működnek.

Ezek a csodaszép, leleplező erejű képek a gvozdariki.ru oldalon jelentek meg a napokban. Hiába, a biológiatanárok álcája lehullott a kiváló steampunk művészeknek hála. Persze, soha sem állítanánk, hogy ezek a tanerők rossz szándékkal titkolták el előlünk az állatvilág begőzölt természetét. Sokkal inkább, mint jó zen mesterek, úgy szerették volna, ha magunk ébredünk rá az igazságra.

De komolyra fordítva: valóban lenyűgöző alkotások jönnek. Begőzölt állatok előre! (a tacskó pedig stipi-stop, kell egy ilyen gőz K-9...)

 

További illetve nagyméretű képekért katt ide.

1 komment

Címkék: művészet steampunk a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr284332699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.04.04. 10:12:13

nem jutok szóhoz... az ilyen tehetségű és fantáziájú emberek vajon miért nem örvendnek világhírnévnek?? (tudom, naív vagyok)
süti beállítások módosítása