Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egy tusfürdő, ami szabadjára engedi benned az Erőt

2012.05.10. 05:30 :: Zanphagras

Minden férfi tudja, mi az az Axe-hatás: lezuhanyzol/befújod magad vele, irány az utca, és kilenc hónapon belül negyven zabigyereked születik a délutáni séta gyümölcseként, mert egyszerűen lerohannak a jobbnál jobb nők, hogy szanaszéjjel szexualizálják férfiúi testedet, tejszínes zöldségágyon is akár. Miért lenne ez másként egy messzi-messzi galaxisban? Melyik férfi ne álmodna arról, hogy bizonyos illatanyagok felvitelétől sith és jedi hölgyek csapnak össze a birtoklásáért? Ez az illat pedig a SABER illata! Az alábbi "reklám" videókat Coruscantról sugározzák. Engedd szabadjára az Erőt!

A SABER higiéniai termékeknek már két reklámja fut a Köztársaság fő planétáján: az első a dezodort ajánlja a sith és jedi hölgyek kegyeire vágyó uraknak. Ülhetsz kocsmában és szeszelhetsz magányos lúzer módjára, ha eleget sziszegtettél a SABER-ből magadra, felizzik az a fénykard:

 

a Trónok Harca sorozat ötödik kötete angolul, akciósan, innen!

A második videóban a SABER tusfürdő, valamint a Galaktikus Állatkozmetikusok szolgáltatásának közös reklámja csodálható meg. Az elkötelezett állatkozmetikusok akármilyen bundát megmosnak, és... a SABER illatától felhevülten összecsapnak az illatozó jószágért.

 

Életemben először jobban szeretnék Csubakka lenni, mint Han Solo.

Sanda gyanúnk az, hogy az 501-es Légió tagjai rendelkeznek némi készlettel a SABER-ből, ezért is képesek állandó jelleggel csinos hölgyek társaságában felbukkanni.

sötétjövő nyomán.

2 komment

Címkék: film star wars zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr104498279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása