Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jégbe fagyva a falon túl: avagy kik éltek a Trónok harca világában az emberek előtt?

2012.10.11. 13:13 :: Zanphagras

winterwalkers4-thumb-550x359-102429.jpeg

Minden becsületes epikus fantasy tár elénk némi időbeli perspektívát, George R. R. Martin fantasy regényfolyama, a Trónok harcával induló Tűz és jég dala pedig az egyik legjobb ilyen írás a közelmúltból. Vele sincs máshol: még azok, akik csak a sorozatot követik és a regényeket nem olvassák, már tudják, hogy voltak ún. Első Emberek, és hogy ők is bizony érkeztek valahonnan. Előttük pedig éltek már itt valakik, akik annyira halálra rémítették az első embereket, hogy azok képesek voltak egy néhány száz méter magas falat építeni a távoltartásukra. Már a sorozat nézői is láthattak egy ilyen lényt: a második évad utolsó epizódjában Sam szemeivel (höhöhö) láthattunk egy ún. White Walkert. Ahogy közeleg a harmadik évad (SZERENCSÉRE), egyre több apróság, kép és adat szivárog ki, és bizony a legújabb infómorzsák arra utalnak, hogy a harmadik évadban kicsit több szerephez jut az élőhalottgyártó lény.

banner bradbury.jpg

Ebben a legújabb adagban ugyanis több koncept kép is kikerült, ami a White Walkert ábrázolja (ő a lovon ülő főrohadék volt, a rengeteg egyéb zombi "Más" sok reanimált holttest volt). Ez a fenemód izgalmas és érdekes karakter új színezetet adhat a királygyilkosság, árulás és egyéb, emberi dolog által összerondított Westerosnak. A közreadott koncept képek igen hangulatosak és határozottan jó horroros hangulatot árasztanak.

mondocon_osz_banner_900x180_v1.jpg

Reményeink szerint ezek a koncept art képek a bizonyítéka annak, hogy a White Walker (illetve pályatársai, hisz állítólag ilyenek is vannak) egyre több szerepet fog kapni a sorozatban. Nem mintha unalmasnak találnánk mondjuk Tyriont (sőt), de azért egy kis plusz látószög soha nem árt! És a Fal felé araszoló fagyott horda pontosan olyan látószög, amit nagyon szívesen nézegetnénk egy fantasy sorozatban...

tronok angol.jpg

Íme a további képek:

winterwalkers5.jpeg

winterwalkers6.jpeg

winterwalkers3.jpeg

winterwalkers1.jpeg

winterwalkers2.jpeg

winterwalkers7.jpeg

blastr nyomán

2 komment

Címkék: sorozat művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr974832604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2012.10.11. 18:24:17

Már alig várom, hogy jövőre folytatódjon a sorozat!
süti beállítások módosítása