Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

"I'll be back" - Schwarzi állja a szavát: újra Conan lesz!

2012.10.27. 05:40 :: Zanphagras

Arnold-Schwarzenegger-Confirmed-for-The-Legend-of-Conan-Role.jpg

A tavalyi Jason Momoa-féle Conan után itt az új nagy hír: Schwarzenegger (aki lassan közelebb van a hetvenhez, mint a hatvanhoz) ismét az acél rejtélye után ered és magára ölti Conan, a barbár alakját!

460x150_krono.jpg

A film, amelyben mindezt megteszi, Conan legendája címen fog futni, és 2014-re ér a mozikba. Egyelőre annyit tudni, hogy a film jön, lesz, és Arnold Schwarzenegger játsza majd benne a legendává korosodott, de nem kevésbé brutális Conant. Fontos megemlíteni, hogy a nagy trendekkel szembemenve nem reboot és nem remake lesz a film, hanem az 1982-es Conan, a barbár folytatása (azaz az 1984-es Conan, a pusztítót sem veszi figyelembe).

Chris Morgan, aki az ötlettel előállt, és vélhetőleg a film történetét írni fogja, elárulta: abba az irányba akarnak elindulni, amit a Conan, a barbár végén láttunk: egy idős, királlyá vált Conannal, aki zsoldosból lett harcos, harcosból lett hadvezér, hadvezérből király... úgy, ahogy a klasszikus, mitikus északi harcosoknál (vö. Beowulf) volt a fő csapásirány. S most, hogy a harcos érzi, hogy élete utolsó szakaszába lépett, jól akar távozni a Valhallába.

Morgan megerősítette azt is, hogy bár egy idősebb Conant látunk majd (egy idősebb Schwarzeneggertől), az akció és az erőszak-faktor (amik nélkül Conan nem is Conan) ugyanúgy meglesz - de öncélú brutalitásra ne készüljünk! Ez a karakter egy érett, megfontolttá vált harcos, aki inkább pontosan azért hordja jól elérhető helyen a kardját, hogy ne kelljen előrántania.

Schwarzenegger boldog (naná), a kérdés persze leginkább az, hogy a rajongók mit fognak szólni ehhez a valóban nem egyszerű vállalkozáshoz.

geektyrant nyomán

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr34871556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DBL47 2012.10.28. 11:52:20

Conan nagypapi meséi... Muhahahaha...
süti beállítások módosítása