Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Battlestar Galactica: Blood & Chrome a (szuperközeli) láthatáron!

2012.11.07. 12:00 :: Zanphagras

Kezdjük az örömhírrel: most pénteken, november 9-én érkezik a Battlestar Galactica: Blood & Chrome! Az első cylon háború alatt játszódó sorozat az ifjú William Adama sorsát követi csatatérről csatatérre, és űrhajók fognak felrobbanni meg frakkin' tósztereket fognak szecskázni szanaszéjjel. Minden, amit elvárunk egy BSG-től, benne lesz...
Most pedig jöjjön a fekete leves.

460x150_krono.jpg
A sorozatot 10 részes websorozatként fogják vetíteni. Egy rész kb. 7-12 perc között lesz (!?!?) és a Machinimán megy majd le. A SyFy csatornán ezután 2013 elején egy kétórás film változat is lemegy majd, ami kijön DVD-n is.
A SyFy műsorokért felelős főnöke ihatott valami zamatosat interjú előtt, mert közölte, hogy szerinte a rajongótábor szélesítéséhez vezet ez a "többplatformos" vetítés. Nos - szerintünk pedig egyszerűen csak árulkodik arról, hogy valamiért a csatorna és a szponzorok nem bíznak a franchise-ban annyira, hogy összerakjanak egy becsületes pilot-epizódot, aztán azzal reklámolva decens sorozatot indítsanak rá (ahogy szokás).
De jajongás és nyavalygás helyett, persze, örüljünk annak, amink van, és ne arra vágyakozzunk, amink nincs.
Van például egy trailerünk:

bíborszínű banner1.jpg

És miután ezt megnéztünk, van még valamink.

Őszinte reményünk, hogy a szájfáj csennel (akik a nevüket a közhiedelem szerint a sci-fi-ből vették) ráébred arra, hogy csacsiság lenne ezt az egészet hagyni elúszni egyetlen két órás kis filmmel...

(Köszönjük a hírt Garas Máténak!)

2 komment

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr164893757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.11.07. 17:17:03

be fogom próbálni, köszi az ajánlást!

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2012.11.07. 18:18:08

Ezzel a cseszekedessel, ami a B&C-t ovezte, szerintem mar minden rajongonak elvettek a kedvet. A Caprica se ment le vegig a SciFi-on, pedig jo kis sorozat volt az, csak nyilvan nem robbant fel valami ket percenkent meg a kozepen kicsit le is ult. Oruljunk, hogy volt egyszer egy elkepesztoen jo BSG, a SciFi meg kapja be!
süti beállítások módosítása