Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

"Legfőbb pápának választom"

2013.02.13. 06:01 :: Gavarra

darth pope.jpg

XVI. Benedek pápa lemondása nem ért mindenkit váratlanul. A sötét oldal kémei ugyanis már korábban jelentették nagyuruknak az eseményt, így hosszas készülődés során, maga a Darth Vader gondolta úgy, hogy ideje egy kicsit pályát módosítani. Így a Halálcsillagot hátrahagyva, jelenleg a megüresedő pápai helyre pályázik.

star wars1könyvek a bookeren.jpg

Kíváncsian várjuk, hogy a sixtusi kápolnában összeülő konklávé hogy dönt. A pápaesélyesek között kanadai, ghánai és Fülöp-szigeteki jelölt is található, azonban az európai pozíciók is erősek: nagy esélyes a bécsi érsek, több olasz főpap és Erdő Pétert is. A közvélemény ezzel szemben úgy gondolja, hogy a galaktikus vonal a legnívósabb, többen is Darth Vadert tartják befutónak.

Mi mindenesetre szurkolunk neki (ha már Yoda sajnos nem került be a kiválaszthatók közé)!

S hát valljuk be őszintén, ki merne ellentmondani magának a Sötét Nagyúrnak?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr755076805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása