Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az okos az új szexi

2013.05.30. 14:02 :: chanij

writer.jpg

Mindenkinek más író jóképű, de ez így korrekt, mégsem lehet minden nő Neil Gaiman felesége. Azért nem árt néha szemezgetni a választékból...

 

abarat2.jpg

Neil Gaiman
Az angol szerzőnél ráadásul az az egy hely is betelt már. Lehet, hogy nem ő legszebb az arcú férfi, akit valaha láttunk, de már a kisugárzásából kiderül hihetetlen jófejsége. Biztosan nem bánja meg Amanda Palmer művésznő, hogy Neil Gaimenhez kötötte életét.

Neil-Gaiman-575x245.jpg

 

Clive Barker
Clive Barker fantasy és horror író egészen sokoldalú. Fiatalabb kori képein olyan kis visszafogott, szelíd arcú, mint Hugh Grant, néha pedig olyan kemény és stílusos, mint Robert Downey Jr. Nekem az utóbbi verzió jobban tetszik, de pont az az izgalmas, ha valaki mindig tud újat mutatni.

clive barker.jpg

 

China Miéville
A brit fantasy szerző viszont egyértelműen a "rosszfiú" vonalat képviseli, úgy hogy olyan hölgyeknek hívnám fel a figyelmét rá, akik nem ijednek meg egy igazán vad férfitól. Kevés karakteresebb író létezik, mint China Miéville.

chinamieville.jpg

snerg500x160_1.jpg

Christopher Paolini
Christopher Paolini szöges ellentéte az eddigieknek. Fiatal, kedves arcú, ahogy mondani szokták, "kispárnának való". Meghallgatnánk tőle egy történetet az Eragonból minden elalvás előtt.

Christopher-Paolini-007.jpg

 

Brandon Hackett
A magyar nők a legszebbek - állítja a nagybömbökben gondolkozó mondás. Szerintem a magyar férfiak sem panaszkodhatnak. Brandon Hackett, avagy Markovics Botond személyében nem csak egy remek sci-fi írói tehetséget fedezhetünk fel, hanem egy szimpatikus férfit is.

brandon-hackett-markovics-botond.jpg

3 komment

Címkék: könyv sci-fi fantasy író

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr845335735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumirocker 2013.05.30. 20:21:02

Nagyon szeretem Gaiman-t... az Amerikai Istenek pl szenzációs könyv és az Elveszett próféciák is. Az az ember egy zseni.
China Mieville igen izgalmasan néz ki (már számomra) - és kiváncsi vagyok ezek után már arra is, hogy hogyan ír.

Brandon Hackett is régi ismerős.... és tényleg kedves fiú.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2013.05.31. 14:13:15

Gaiman annyira szexi, hogy még a könyvei nélkül is szexi. Ráadásul elvette Amanda Palmert, négyzetre emelve a szexit.
süti beállítások módosítása