Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Erő a változásért

2014.05.29. 15:51 :: chanij

video-star-wars-force-for-change-e1400721726587.jpg

A Csillagok háborúja körüli izgalmak egyre nagyobbak, mindezt fokozza a rendező, J. J. Abrams bejelentése: a Disney, a Lucasfilm és a Bad Robot közös erővel létrehozott Star Wars: Force for Change (Erő a változásért) nevezetű programja a világ gondjain kíván valamelyest segíteni. A kampány az UNICEF intézkedéseihez gyűjt adományokat, melyeket a világ legnehezebb sorsú, szinte mindent nélkülöző gyermekei segítségére fordítanak.

star wars1könyvek a bookeren500.jpg

StarWarsF4C_Who1.1.jpg

Valószínűleg nagy tömegeket fog megmozgatni ez a nemes program, ugyanis akik részt vesznek benne, egyúttal egy versenybe is bekerülnek. Hogy mit lehet nyerni? Akár a Star Wars VII. részében is szerepelhetsz! A kampány nyertesei repülőjegyet és szállást is kapnak a londoni forgatásra, a rendező VIP vendégeiként benézhetnek a kulisszák mögé, majd miután a maszkmester beöltöztette őket, szerepelhetnek a VII. rész egy jelenetében. Ehhez nem kell mást tenned, mint hozzájárulnod 10 dollárral a kampányhoz, amit a  Omaze.com weboldal adománygyűjtő felületén tehetsz meg. A kampány július 19-én délelőtt 10 órakor zárul, eddig léphetsz be a versenybe, de leginkább a jótékony emberek világába. Segíts, izgulj és nyerj! 

 

Star-Wars-Force-for-Change.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló film star wars sci-fi

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr666228453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása