Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Legyél Westeros királya, most csak 30 000!

2014.10.07. 11:48 :: R15

Aegon Targaryen, miután egyesítette a Hét Királyságot saját uralma alatt, legyőzött ellenfelei kardjaiból trónt kovácsoltatott. Az ezernyi kardot 59 napig formálták a király kovácsai, míg végül elnyerte formáját. Aegont és utódait a trón mindig emlékeztette arra, hogy bármennyire is vonzó a hatalom, gyakorlása mindennapi lemondással és kényelmetlenséggel jár.

vastrón.jpg

Westerosszal szemben a Földön nem kell zseniális és kegyetlen vezetőnek lenned, és mészárolnod sem szükséges ahhoz, hogy a Vastrónba ülhess. A modern, üvegszálas anyag (melyet kézzel alakítanak végső formájára), sokkal kényelmesebb ülést biztosít és garantáltan tűzálló – praktikus, ha mégis lázadoznának a békésen megszerzett hatalmad ellen! A trón üres, használd ki és ültesd trónra fiad, rokonod vagy saját magad, most csak 30 000 dollárért, az HBO Shopból! Ötletes ajándék Karácsonyra!

IronThrone_130319.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr676766799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása