Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Hanks, maradj a kaptafánál!

2014.12.08. 15:23 :: R15

Tom Hanks tervezi, hogy kiadja veterán írógép-gyűjteménye által ihletett novelláskötetét.

141027_r25654-876-1200.jpg

„Minden különösebb ok nélkül, 1978 óta gyűjtöm az írógépeket – az otthoni és hordozható gépeket” – mondta az Oscar-díjas színész. „A történetek nem magukról az írógépekről szólnak... hanem olyan történetekről, melyeket rajtuk írhattak.” A Forrest Gump sztárjának ez az első kalandozása a fikció világában, egyik tudományos-fantasztikus történetét a New Yorker magazin már közölte is hasábjain. A könyv, mely sok, a különleges gyűjteményt ábrázoló  fotót is tartalmaz, jelenleg még cím nélküli és a kiadásának dátuma sem tisztázott.

„Egész életem nagy mesemondók körül zajlott” – nyilatkozta a New Yorkernek az 58 éves sztár. – „Most, lelkes diákként a saját történetemet is szeretném elmesélni.”

És ahogy a kritikákban olvasható, kiderült Hanks nem csak színészként jó mesemondó, kár lett volna a kaptafánál maradnia. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr306967271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása