Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Újra jelentkezik a TimePass Meetup!

2015.02.19. 16:28 :: chanij

timepass.jpg

Amennyiben jól érezted magad az első TimePass Meetupon - vagy végre megnéznéd, hogy milyen -, itt a remek lehetőség, hogy ismét eltölts egy estét a fantasztikum jegyében. Február 20-án, pénetken 17:00-kor kezdődik a második meetup a Ferencvárosi Művelődési Központban. Új előadók és cosplayes csapatok várnak titeket, a megszokott remek hangulatban.

Program:
18.00 - 18:20 Mészáros Árpád - Istenek és más rosszindulatú entitások regéi Középföldén
18.30 - 18:50 Living Dream Project - Fotóműhely és ami mögötte van
19.00 - 19:20 F. Tóth Benedek - Miért pont ember
19:30 - Kerekasztal beszélgetés "Ember és a természetfeletti kapcsolata a fantasy és sci-fi művekben" címmel - Vendégeink: Antal József, F. Tóth Benedek, Holló-Vaskó Péter, Losonczy Attila, Lovas Lajos, Németh Attila 
21:30 - Zárás

A jelmezes klubok ismét folyamatos programokat biztosítanak számotokra a rendezvény ideje alatt:
- A Csillagkapu Cosplay Klubot keressétek fel, hogy megépítsétek saját Csillagkaputokat vagy ha az űrben akarnátok utazni, akkor a saját kis ugrótokat!
- Látogasd meg a Grimmauld tér 12 klubját, és tudd meg, hogy melyik házba sorol be a Teszlek Süveg - utána pedig nyomás a fotófalhoz, hogy örök emlék maradjon!
- A Gyűrűk Ura világa vár rád: öltsd magadra hősöd jelmezét, majd ismerkedj meg A Gyűrűk Ura szerepjátékkal, és hívd ki párbajra ellenfeled A Gyűrűk Ura kártyajátékban!
- A Cosplayers of Ice and Fire csapatát is érdemes felkeresni: interaktív Westeros-térképen követheted nyomon, hogy merre tart kedvenc házad a Vastrónért vívott harcban! Sőt a további stratégiát is kidolgozhatod a cél érdekében. A legügyesebb stratégák jutalomban részesülnek, ahogy azok is, akiknek sikerül szíven találniuk a néhai Joffrey királyt!
- A Cosfighters klub tagjaitól lesd el kardforgatás trükkjeit!
- A Na'vi család érdeklődik, hogy vajon elég jól ismered az Avatárt? Mérd össze tudásodat a hazai és a nemzetközi rajongókkal! Töltsd ki a kvízt és egy oklevelet kapsz jutalmul!

További infó: https://www.facebook.com/Timepassmeetup
Az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/1537740646493689/

20150125_bannerek6.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló film sci-fi irodalom program fantasy

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr257189277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása