Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az új Sinbad trailer

2010.07.31. 19:12 :: SFblog

Patrick Stewart - a Star Trek Picard kapitánya - új filmet forgat. A Sinbad: The Fifth Voyage című alkotás 2011. január 1-én kerül a mozikba. A főszereplő, Shahin Sean Solimon lesz.

 blastr

<>

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr472189790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2010.07.31. 19:25:34

Elvileg Dynamation. Legalábbis van benne.Csak kérdés, hogy milyen arányban, mert gondolom, nem csak motion blurrel segítenek rá, hanem CGI-val is. Az előzetesből nehéz eldönteni. Mindenesetre a Küklopszon és Kalin a vak is láthatja, KI előtt lesz tisztelgés a film. Mert remélhetőleg az lesz, nem megcsúfolás. Én bizakodom. Bár Szindbádból, ha már új filmet készítenek (Dynamationben!), talán lehetett volna egy elvetélt folytatásösletet kihozni. A hét csodásat vagy a marsosat. Na mindegy, szegény ember vízzel fős, s még az ág is húzza; végre valami, amin nem húzom fel magam még az előkészületi fázisban. Hajrá.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2010.07.31. 19:26:42

(Természetesen nem fős, hanem főz a szegény ember vízzel.)
süti beállítások módosítása