Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Inváziók hónapja

2010.08.17. 11:58 :: SFblog

Ha kedd, akkor Kiskegyed, ha augusztus akkor invázió. Úgy fest, ezt a hónapot kinevezhetjük az idegen inváziók hónapjának. Alig egy héttel azután, hogy láthattuk a Skyline című kisköltségvetésű inváziós alkotás előzetesét, végre megérkezett a Monsters című film új trailere is – márpedig ez még a Skyline-nél is kisebb költségvetésű. De az idegenek támadását még sose hozták ki ilyen jól ilyen kevésből.

Az előzetes előtt íme a hivatalos szinopszis:

Hat évvel ezelőtt a NASA felfedezett valamit a naprendszerben, ami akár idegen életforma is lehet. Egy szondát küldtek a helyzet kivizsgálására, ám a gép visszatérésekor lezuhant Közép-Amerika felett. Hamarosan új életformák bukkantak fel a környéken, és egyre csak nőttek. Hogy elszigeteljék a pusztítást, fél Mexikót elkülönítették – így jött létre a KARANTÉNZÓNA. Az amerikai és a mexikói hadsereg még ma is küzd, hogy megfékezze az ottani hatalmas lényeket. A főszereplő pedig egy amerikai újságíró (McNairy) lesz, akinek meg kell keresnie a főnöke lányát (Able) a karanténzónában, és visszavinnie az amerikai határhoz.

Hihetetlen, de a filmet egy ötfős stáb és kétfős szereplőgárda forgatta tizenötezer dollárból, olyan helyszíneken, mint Guatemala, Mexikó és Belize – a statisztákat pedig a helyszínen toborozták.

blastr

locutus

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr662227701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lúdtalp 2010.08.23. 18:16:30

Hét amcsi 15 ezer dolcsiból nem utazza be dél amerikát, az tutcsi.
süti beállítások módosítása