Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Alakul a Gravitáció

2010.09.07. 13:35 :: SFblog

Alfonso Cuarón túlélős sci-fi drámája végre elkezdi felölteni a végső formáját, mivel hosszas huzavona után úgy tűnik, végre megtalálta a főszereplőjét Natalie Portman személyében.

A Curaón és fia, Jonas által írt történet egy űrhajósnőt helyez a középpontba, aki magára marad egy űrállomáson, miután a legénység többi tagja űrszeméttel való ütközés miatt odaveszett. A Warner Bros. 80 millió dollárt szavazott meg a készülő alkotásnak, természetesen 3D-ben, és még Robert Downey Jr.-t is megnyerték egy mellékszerepre – de attól még a főszereplő kiválasztása volt a legnehezebb. Sokáig Angelina Jolie volt a legvalószínűbb, de ő nemrég kilépett a projektből. Scarlett Johansson és Blake Lively is szóba került, de egészen mostanáig nem volt végleges döntés.

Bár Portman még nem adott végleges választ, de hamarosan döntenie kell, mivel a forgatást jövő január elején meg kell kezdeni, mivel később Downey Jr. már el lesz foglalva olyan várható blockbusterekben, mint a The Avengers vagy a Sherlock Holmes 2.

Eközben Portman újabb kritikai sikert aratott, miután a Darren Aronofsky rendezésében forgott Black Swan című filmet bemutatták a Velencei és Telluride Filmfesztiválon – kár, hogy erre az ígéretesnek tűnő balett-thrillerre (még leírni is elképesztő) még várnunk kell.

Figyelembe véve, hogy Cuarón jegyzi az elmúlt évtized legjobb sci-fijét (Children of Men), érdemes bizalmat szavazni a készülő filmnek.

EmpireOnline

locutus

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr982277575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algi 2010.09.07. 18:44:57

Űrállomáson? Azt hittem, hogy a világűrben.

Fue · http://www.english-hungarian.com 2010.09.07. 20:28:48

Eredeti történet :)

Amúgy a Children of Men, mint az elmúlt évtized legjobb sci-fije? Nem akarok kötözködni, tényleg nem volt rossz film, no de azért volt néhány komolyabb alkotás is... Primer, The Man from Earth, Timecrimes - ezek csak úgy kapásból ugranak be.
süti beállítások módosítása