Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

V. Henrik sci-fi köntösben Michael Caine-nel

2010.11.03. 12:00 :: GalBob

Michael Caine és Ray Winstone csatlakozott a Henry5 szereplőgárdájához. A film műfaját tekintve thriller lesz, s sci-fi köntösben dolgozza fel Shakespeare klasszikus királydrámáját.


A részletek elég homályosak, ám a Production Week Twitterén megjelenő bejegyzés alapján a főbb szerepekben Caine-t, Winstone-t, Vinnie Jones-t, Gerard Depardieu-t és Derek Jacobit láthatjuk majd. A rendező Michael Anderson lesz, aki korábban Ridley Scott produkciós cégénél dolgozott operatőrként pár reklámfilmen. A Henry5 egyaránt merít William Shakespeare IV., és az V. Henrikjéből.


Így hangzik a film hivatalos honlapján olvasható szinopszis:


„Az apokalipszis korában, egy uralkodó nélkül maradt földön, egy romlott herceg megváltásra lel, amikor elfojtja az apja királyságát fenyegető lázadást. Ám amikor az ő vállára kerül a királyi palást, hatalomszomját oltandó máris háborút forral egy szomszédos állam ellen.


Bár az ellenség hadereje fegyverei révén majdnem elpusztíthatatlan, a frissen koronázott király kegyetlenségével és ravaszságával dicsőséges diadallá fordítja az elkerülhetetlennek tűnő vereséget. Ám minden fortélya ellenére a fiatal uralkodó szemet hunyt valami felett. Ahogyan ő is mindent elkövetett a biztos győzelem érdekében, ellenségei is ugyanezt tették…"
 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr202419343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása