Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mark Wahlberg a Holló remake-ben?

2010.11.08. 17:00 :: Dot hugi

Néhány pletyka szerint Mark Wahlberg fogja a Holló remake főszerepét játszani.

James O'Barr képregénye, A Holló (The Crow) egy olyan férfiről szól, akit brutálisan meggyilkoltak, a menyasszonyával együtt. Ezért visszatér a túlvilágról, bohócnak festi magát, és bosszút áll. A történetet az 1994-es film is ügyesen visszaadta.

Múlt novemberben, Ryan Kavanaugh, a film producere, azt nyilatkozta, hogy ez a Holló sokmindenben különbözik majd az eredetitől. Többek között Eric Draven karaktere is másabb lesz, nem csak belsőre,  hanem külső tulajdonságait tekintve is. A film látványvilágában az első Batman-re és a Batman Begins-re fog hasonlítani.

Ami már 100%-ig biztos, hogy Stephen Norrington (Penge), lesz a film rendezője, Nick Cave pedig a forgatókönyvírója. Wahlbergnek valóban felajánlották a szerepet, de még nem fogadta el, mivel van néhány dolog, amivel nem ért egyet. De, hogy pontosan mivel nem ért egyet, az rejtély egyelőre.

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr732433787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása