Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Támadnak a vérfarkasok

2010.11.29. 13:07 :: Dot hugi

Az évek során megfigyelhető, hogy bizonyos időközönként tematikusan változik a filmek kínálata. A Harry Potternek köszönhetően a varázslók özönlötték el a könyv- és a filmpiacot, majd jöttek a Tündék és Orkok, A Gyűrűk urával. Az utóbbi 5-6 évben a zombis filmek, majd a vámpírok lettek a mozik urai. Most pedig az ő helyüket veszi át a vérfarkas őrület. 

 

Bár jóval a Twilight sorozat előtt is voltak már vérfarkasos történetek (Harry Potter 3. része, Anita Blake sorozat) az Alkonyatban lettek sztárok ezek a misztikus lények.

 

 

2011-ben változik a helyzet, a Red Riding hood után, most itt van a Teen Wolf. Az eredeti film, 1985-ben debütált, a Fox-nál. Az ifjú vérfarkas pedig Michael J. Fox volt. Azóta eltelt 25 év, és az MTV úgy gondolta, hogy itt az idő leporolni ezt az alkotást, és 2011-re tűzték ki a Teen Wolf című tv sorozat bemutatóját.

Egy szexi triller lesz, vegyítve némi romantikával. A nézők egy fiú drámáját izgulhatják végig, annak ellenére, hogy egy középiskolában játszódik. A soroztunk semmiképp nem fog vígjáték elemeket tartalmazni, hiszen más céljaink vannak, főleg ebben különbözik a mi alkotásunk a régi FOX-os verziótól. Rengeteg időt és energiát fordítottunk arra is, hogy az átváltozás minél látványosabb és részletesebb legyen. Nagy gondunk volt a szőrzet, a körmök és az állkapocs átalakulására is.

A Teen Wolf végül 12 részes lett, a részek 1-1 órásak lesznek.

 


Főszereplők:
Tyler Posey
Dylan O'Brien
Crystal Reed
Tyler Hoechlin

 

blastr

1 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr172481018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szjaori 2010.12.08. 16:31:50

Sziasztok
most úgylátszik mindenhol támadnak a vérfarkasok.
konyv-konyvek.hu/voros_telihold_true_blood_9
süti beállítások módosítása