Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jodie Foster és Matt Damon a District 9 rendezőjének új filmjében

2011.01.04. 13:00 :: Zanphagras

A District 9 író-rendezője, Neill Blomkamp készülő új filmjét, az Elysiumot már jó ideje nagy érdeklődés övezi. Most pedig a lassan szállingózó információk közt felbukkant egy jelentőségteljes hír, ami elárulja, mi lesz a legkomolyabb különbség Blomkamp előző sci-fije és az Elysium között.

 

A Deadline tudomására jutott, hogy a rendező rávette Jodie Fostert, hogy szerepeljen új filmjében, így az Oscar-díjas színésznő 14 év után újra sci-fiben szerepel (előzőleg a Kapcsolatban láthattuk). Foster mellett Matt Damon játszik majd a filmben, így már két híres sztár csatlakozott a fiatal rendezőhöz.
Ez pedig pont kettővel több nagy név, mint amennyi a District 9-ban szerepelt, ami kapásból más élménnyé varázsolja az Elysiumot. Blomkamp előző filmje tökéletesen ismeretlenekkel készült: a főszereplő, Sharlto Copley tulajdonképpen még soha nem játszott egész estés filmben. Mára már kezd nevet szerezni magának: a District 9 és a 2010-es Szupercsapat után az Elysiumban is megjelenik.
A három színész szerepének és magának a történetnek a részleteit is sűrű homály fedi, annyit tudni, hogy a távoli jövőben játszódik majd a film. Még arról se szól a fáma, mikor kezdődik a forgatás, ami nem meglepő annak tükrében, hogy a rendező és a producerek még mindig stúdióknál házalnak.


A kérdés az, hogy valamelyik nagy stúdióval való titkos szerződése miatt csatlakoznak Blomkamphoz hollywoodi színészek, vagy egyszerűen csak ennyire jó volna?

 

blastr.com

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr442559632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shellagh 2011.01.06. 00:53:06

Nem tetszett a D9, túl "koszos" volt (amúgy jó film, de akkor se tetszett), viszont az szerintem pozitívum, hogy névtelenek játszottak benne. Jodi Foster inkább elveszi a kedvem :(

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.01.06. 08:52:11

Szerintem a District 9 az elmúlt évek legjobb sci-fije.
süti beállítások módosítása