Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képei: De a steampunk tovább él

2011.12.09. 13:00 :: Zanphagras

Minden aljas, durva támadás ellenére a steampunk virágzik és jó dolog. Tegnap tudósítottunk egy messzemenően nem szimpatikus kislányról, aki populárszenny klipet készített steampunk alapra. Nos, mára egy válaszcsapást készítettünk elő: a teljesség igénye nélkül némi képanyagot szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A téma: igazi steampunk ruházat és felszerelés. Világ begőzöltjei, egyesüljetek!

A legszívesebben a nyitóképen látható gatlingkezű Lincolnt vagy az alábbi fegyvereseket is szívesen ráuszítanánk a nem szimpatikus énekesre, aki úgy döntött, hogy jó ötlet belerúgni a steampunkba.

Ugyan a következő fegyver elég különleges, ezzel is le lehetne vadászni a steampunkgyalázó kisdedet. A hölgy méltó tagja lenne az expedíciós hadtestnek.

És most, hogy bosszúnkat lélekben kiéltük Bieberen, mossuk ki szemünket a klipje után néhány gyönyörű, hangulatos steampunk fotóval. Egy-egy ilyen képben gyakran napok-hetek kemény munkája van, a hatás pedig... nos, jó.

Alant dandiggler deviantartos galériájából egy fotó, javasoljuk a vele való alapos megismerkedést.

Most pedig, aki még nem tette volna meg, ismerkedjen meg KATO-val. (Ő már egy fentebbi képen is feltűnt.) A hölgy egy divattervező és jelmezkészítő szakember, ráadásul van affinitása ahhoz is, hogy a saját tervezésű steampunk remekműveiben modellkedjen is. Ezt nem bánjuk, lévén egy arcátlanul szép nőről van szó... és mint steampunk művész, teljesen élenjáró a nemzetközi színtéren. A myspace oldala IDE KATTINTVA érhető el, de javasoljuk más fórumokon való megkeresését is. Munkái IDE KATTINTVA tekinthetők és rendelhetők meg.

És végezetül, az #56-os Szabály: "Ha létezik, van belőle steampunk." Nos, valóban így van... Itt ugyanis egy steampunk snowboard látható.

Szólj hozzá!

Címkék: steampunk a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr213450348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása